Verzending

Als u bestelt via verbandmagazijn.nl wordt uw bestelling verzonden met DHL. Bestellingen op maandag t/m vrijdag die voor 23:30 uur zijn geplaatst worden diezelfde dag verzonden. Een bestelling tot 23:30 uur heeft u daarmee de volgende dag al in huis. Bestellingen gedaan op zaterdag en zondag tot 16: 00 uur worden op maandag geleverd.

Dit geldt niet voor Belgische zendingen, een zending naar België kan 24 uur langer duren voordat u het in huis heeft.

We doen er alles aan om op tijd te bezorgen. Maar het is mogelijk dat er in een enkel geval door omstandigheden vertraging optreedt. We vragen dan om uw begrip.

U ontvangt altijd een email van ons als wij uw bestelling verzonden hebben. In deze email vindt u de track&trace gegevens. Zo kunt u zien waar uw bestelling zich bevindt.

DHL

Verzending

Wij rekenen €4,95 verzendkosten. Bij bestellingen vanaf €30 nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. U krijgt de verzending dan gratis. Dit geldt voor Nederland en België.

In Nederland verzenden we met DHL. Naar België met PostNL België.

Retourneren

Een bestelling kan altijd geretourneerd worden. Doe dit binnen 14 dagen en zorg voor een ongeopende verpakking! Wilt u retourneren? Stuur ons een mailtje met uw gegevens en stuur vervolgens het pakje terug naar ons. Retouren mogen naar CareStores BV, Van Vollenhovenstraat 1C, 3016BE, Rotterdam.

Wij maken na ontvangt (en controle product) het volledige aankoopbedrag retour naar u over. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw eigen rekening.

Let op: Verpakkingen die open zijn geweest nemen wij nooit retour. We kunnen de veiligheid en hygiëne dan niet meer garanderen.

Scroll naar top